VABALOG

Enne kui täitub aasta vaikust…

Vabalog jäi 2014. jaanuaris mõneks ajaks puhkusel.

Pikemate postituste ja artiklite kirjutamisest õnnestus küll hoiduda, kuid huvitavamaid mõtteid ja artikleid tahaks ikka jagada või vähemalt enda jaoks kuskile hoiule panna. Selgus, et kõige lihtsam moodus selleks on Twitter. Kui keegi tunneb Vabalogist puudust, siis võib ennast kursis hoida minu Twitteri vooga, mis on inglise keeles ja leitav aadressilt: twitter.com/jyrisaar

Pikema Vabalogi uuendamise pausi kõrval on küpsenud ka mõte, et jaanuarist võiks uuesti Vabalogis postitused ilmuda, kuid mitte eesti vaid peamiselt hoopis inglise keeles.

Jaanuarile eelneb aga siiski detsember koos enda üllatustega, seega tuleb uus aasta enne ära oodata kui saab konkreetsematel plaanidel seoses Vabalogiga peatud. Seniks head vana-aasta lõppu kõigile lugejatele…nendele vähestele, kes veel aega-ajalt siia eksivad.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga