VABALOG

Amazoni wikid – miks?!

Himustades järjekordset raamatut Amazonist avastasin, et tont teab kust on lisaks toodete arvustustele lisandunud ka toote wiki (vaata näiteks siit). Millest ma aga aru ei saa on wiki mõte? Enamus informatsiooni oli tooteleheküljel niigi olemas ja arvustused lisasid veel inimeste arvamuse. Amazoni enda selgitus:

Think of a Wiki as an encyclopedia entry that everyone who comes to the page will read. You should put in relevant factual information that you believe will be of value to others who visit the page. A Wiki is not the place to express your opinion; that’s what Customer Reviews and Customer Discussions are for. As always, please treat the Amazon community with respect by not writing inappropriate or off-topic comments.

Praegu ei suuda ma mõista, mis on kogu wikide lisamise mõte. Kas kellelgi on äkki mõni idee sellest, milleks Amazoni wikit kasutada? Ma ei tahaks seda täiendust kohe hukka mõista (mine sa tea, äkki areneb siit midagi huvitavat välja), kuid Safaris viskab wikiga lehekülg veel mingi errori ka ette.

Kas tegu on lihtsalt mingi trendi värgiga?

I’m not impressed.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga