VABALOG

Stalini "supersõdurid", kaheksajalad ja myvu

Stalin suudab üllatada isegi aastakümneid pärast enda surma:

Soviet dictator Josef Stalin ordered the creation of Planet of the Apes-style warriors by crossing humans with apes, according to recently uncovered secret documents.

Moscow archives show that in the mid-1920s Russia’s top animal breeding scientist, Ilya Ivanov, was ordered to turn his skills from horse and animal work to the quest for a super-warrior.

Heh. Kui see poleks nii võigastav ja võimatu oleks see päris lahe.
. . .

Mis juhtub kui hai ja kaheksajalg pannakse ühte ja samasse akvaariumisse? Päris huvitavat vastust sellele küsimusele võib vaadata RealVideo formaadis. Jutud kaheksajalgsetest merekoletistest tunduvad nüüd kuidagi usutavamad…
. . .
MicroOptical nimeline firma demonstreeris viimasel MacWorldil päris huvitavat toodet: mywu, mis rajaneb paljuski sõjaväe poolt välja arendatud tehnoloogiale, mida mõne aja pärast saavad kasutad kõik iPod video omanikud.

Tundub igal juhul etem kui tillukese ekraani vahtimine, kuigi jah, siis võib juhtuda, et vahtimisobjektiks osutub hoopis kasutaja, kuid kui tootele on turgu, siis leiab aset ka arendustegevus ja peatselt ehk ei tundugi enam nii imelik, kui näed mõnda inimest lennukis, rongis või bussis, seda vidinat kasutamas.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga