VABALOG

X-Prize Cup (20-21. oktoober)

Hetkel toimub Arizonas osariigis, Las Cruces linnakeses, X-Prize Cup, kus võib näha viimaseid tõsisemaid arenguid erasektori kosmose ponnistustest. Lisaks raketimootorite testidele ja kosmoseliftiga seotud demonstratsioonidele hõlmab üritus palju muud huvitavat nagu Rocket Racing League’i.

Kosmose avamine inimtegevusele saab kõige paremini toimida läbi võimalikult erinevate lähenemiste, mis võimaldavad testida erinevaid lähenemisi ja loomulikult mõelda ka kulutuste vähendamisele. Igasugused riiklikud initsiatiivid on alati olnud problemaatilised ja seepärast on tulevik just eraalgatuse vormida.

Kes tahab näha, mida tulevik endaga toob, siis X-Prize Cup on selleks üks parimaid võimalusi. Kellel vähegi huvi kosmosetehnoloogia arengu vastu võiks vaadata ka ürituse webcasti.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga