VABALOG

Uus blogi – blog@inkubaator

Enne septembrikuu pikemat pausi kirjutasin, et plaanis on natuke blogimist üle vaadata ja proovid seda mingil määral ka tööga integreerida. Nüüd on siis lõpuks heameel avalikuks teha teine blogi, kuhu tõenäoliselt märksa sagedamini postitusi ilmub, kui viimasel ajal siia.

Tegu on Sihtasutus Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid blogiga blog@inkubaator, kus on plaanis kajastada just ettevõtluse ja äriga seotud uudiseid, millest võiks alustavale ettevõtjale mingit kasu olla – kas siis inspiratsiooni, näidete või lihtsalt moraali tõstmise näol.

Enamus blogist on pühendatud artiklite, postituste või uurimuste esile tõstmisele, kuid nii kuidas aega ja võimalust on plaanis sinna tekitada ka originaalsemat sisu, mis valgustab ettevõtlusinkubaatorites toimuvat ja võimalusi. Lisaks on kavas kajastada innovatsiooni ja disaini puudutavat, kuid millises ulatuses selgub kirjutamise käigus.

Tegu on organisatsiooni ametliku blogiga, seega võib arvamuste rohkemaid postitusi jätkuvalt leida Vabalogist.

Teemade käsitlus on pigem laiem kui kitsam ja peaks huvi pakkuma kõigile, kes on ettevõtlusega alustamisele mõelnud või teavad, et soovivad seda kunagi teha. Kui Vabalogi jälgimine on huvi pakkunud, siis tõenäoliselt pakub huvi ka blog@inkubaator

PS. Miskipärast oli selle postituse kommenteerimine varem piiratud…enam ei ole!


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga