VABALOG

Top 10 maania – YouTube, Time, Variety…

Top 10 asjaliku YouTube’i videot via Peeter Marvet. Selgub, et YouTube’is on hulka rohkem sisu kui oleks arvata võinud:

The good news is that we’re seeing some recent signs of intelligent life at YouTube. The video service hosts an increasing number of intellectually redeemable video collections. And so we figured why not do some heavy lifting and bring a few your way.

* * *

Ajakiri Time on kokku pannud terve karja (50 kui täpsem olla) Top 10’neid. Ise jõudsin nendeni tutvudes 2007. aasta Top 10 graafilise romaaninga. Meeldiv üllatus, et nimekiri elitaarsem ei olnud, sest 4. koht läks Marvel’i Zombidele:

The Marvel Zombies series takes place in an alternate world where every hero is infected with a zombifying illness: They crave human flesh and they can’t die. The key is that the ‘heroes’ actually retain their sentience, so they appreciate the horrific nature of their actions, they just can’t calm their insatiable hunger for human flesh. The result is a genuinesly subversive orgy of Sadean cruelty, wherein most of the living beings in the universe perish. Good clean fun.

* * *

Variety’is ilmus artikkel 10-st meelelahutustööstuses 2007. aastal ära jäänud loost:

Here are 2007’s top 10 showbiz stories in print media and on the Web resulting in the conventional wisdom that it was only a matter of days — or hours — before these events would occur.

Ei midagi väga dramaatilist, pigem huvitavad täheldused meelalahutustööstuse stabiilsusest ja arengusuundadest.

* * *

Igal ühel on kindlasti aastavahetusest omad pildid, millest osasid kõlbab ehk teistelegi näidata. Samas on mõned inimesed aastavahetust otsustanud jäädvustada panoraampiltidega, millest 10 tükki (s.h. Amsterdam, Hongk Kong, Sydney, Taipei, london jne) on kogutud mugavalt ühele lehele.
* * *
Zubin Jelveh viitab 10-le kõige huvitavamale 2007. aasta välja tulnud uurimusele majandusteaduses sealhulgas uurimustele võlakirjade turust sõdade ajal, inimeste maksustamisest pikkuse alusel, kunstiökonoomikast, mustkunstnike intellektuaaselomandi kaitsmise probleemidest ja…khm…striptiisitaride menstruaaltsükli mõjust nende sissetulekutele.


Categorised as: Määratlemata


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga