VABALOG

Hayek inflatsioonist ja töötusest

Mitte just iga päev ei õnnestu leida mõnda uut intervjuud Friedrich Hayek’iga, kuid hiljuti tuli välja üks tema intervjuu, mis salvestatud kunagi 1975. aastal kui Hayek osales “Meet the Press” nimelises saates (mp3). Mises.org on intervjuu kenasti kõigile huvilistele saadavaks teinud. Kahju, et kvaliteet suurem asi pole.

Intervjuu käigus vastab Hayek just siis päevakajalistele küsimustele, mis tunduvad praegu kuulates kohati isegi tobedad, kuid ka ajad olid teised. Mises.org haldab laialdast audio- ja videoarhiivi, kust võib leida ka Hayek’i lehekülje. Tõsi, valik on seal nadi, kuid sealt leiab sellegi poolest kolme tunnise intervjuu Hayekiga, mis kenasti jagatud kaheks.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga