VABALOG

Päeva tsitaat

In social media, all sorts of walls come down. There have long been walls between companies, industries, different stages of production, even hierarchies within companies and academia. Nowadays, people “friend” foes at rival companies. Peons “friend” their bosses. In journalism, we can also see the walls around our processes breaking down. There used to be a stark divide between “notes” and finished stories. Now they’re just different forms of content. The secrecy surrounding stories is in retreat.

Setphen Baker meie järjest hägusemate piiridega maailmast, kus eetika ja eetiliselt käitumine vajab pidevalt valvsust koos lakkamatu tähelepanuga.

Mõne jaoks lihtsalt tulnud harjumus, teisele aga närvesööv painaja.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga