VABALOG

Hardo Pajula – ettevõtlustoetustest, haridusest ja ajakirjandusest

Delfi vahendas Hardo Pajula intervjuud Terevisioonis. Artikkel on küll lühike, kuid intervjuud on oma kümmekond minutit, kus muu hulgas soovitab Pajula rohkem väljas jalutada ning vähem ajalehti lugeda – soovitus millega saab ainult nõustuda.

Kuna Pajula on ise õppejõuna tegutsenud, siis teab, millist haridust pakub meie haridussüsteem ja eks tal ole sellelt kohalt piisavalt kriitiline, et isegi artiklis tsiteerimist leida:

“Ma olen mitme aasta vältel kõrvalt vaadanud, et põhiharidussüsteem on suures osas lakanud toimimast. Ühes küljest justkui peaks sinna raha juurde andma, aga teisest küljest, kui sa annad rumalatele inimestele raha veel juurde, siis see asi muutub veel hullemaks,” ütles Pajula.

Intervjuus tuleb juttu ka ettevõtlustoetusest, mille kohta Pajulal midagi head ega pooldavat küll öelda pole. Küll aga peab ta ettevõtlustoetust “Euroopast tulevaks väärideeks”. Vähemalt natuke kinnitust sellest, et ma neid ettevõtlustoetusi ilmaajasta ei kritseeri.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga