VABALOG

Nädala tsitaat

“Kaugemas vaates on minu arvates põhiküsimus üldse selles, kui kaua õnnestub Euroopa riikide poliitilisel eliidil kogu seda ühinemisprojekti enda hõlma all hoida, ilma et see sealt tänavale pudeneks. Kui see kord juhtuma peaks, siis ei pruugi ka keskpangal pikka pidu olla, sest nn tänavasakslase ja -kreeklase vahel ei tundu praegu olevat just kõige soojemad tunded,” märkis ta.

“Ega meil pole siin muud kui pöialt hoida, et koostöötahe, sallivus ja mõistlikkus ka seekord peale jäävad, sest kõik see, mis murendab Euroopat, saeb otseselt paraku ka meie iseseisvusoksa,” lisas Pajula.

Hardo Pajula pole loobunud vaimukatest mõttepärlitest ja tabas järjekordselt kümneses ERR’i uudisteportaalile antud kommentaaris. Ma nimetasin praegust olukorda mõni aeg tagasi Euroopa Liidu institutsioonide ja liikmesriikide majanduspoliitilise iseseisvuse hõõrdumiseks.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga