VABALOG

Kentsakaid järeldusi valimistest

Eesti valimiste tulemused näitasid, et üht-teist on muutunud. Kuid aeglaselt ja raskelt. Praegu pole enamus rahvast mitte kodanikud vaid valitsuse alamad. Mulle tundub, et nagu Venemaal.

Nii kirjutas üks tuntud Eesti kirjanik ja sotsiaaldemokraat enda blogis. Kuna eelnev on terve postituse eestikeelne tõlge, siis on siit mingeid järeldusi teha keeruline ja tõlgendamisruumi jagub rohkem kui küllaga.

Aga arvestades sellega, kes on praegu valitsuses, jääb vägisi mulje, et austatud kirjaniku arvates on osade erakondade valijad kodanikud ja teiste valijad kõigest kuulekad alamad. Kahju, et paljude inimeste valikutesse peab taolise põlgusega suhtuma.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga