VABALOG

Tõenäoliselt parimad 2010. aastal ilmunud artiklid

Juhul kui eelmises postituses pakutud artiklid polnud piisavalt huvitavad või juba loetud, siis tasub kindlasti igal heast (huvitavast, kaasahaaravast, valgustavast, köitvast) ajakirjandusest lugupidaval inimesel heita pilk Conor Friedersdorf'i poolt kokku pandud nimekirjale Nearly 100 Fantastic Pieces of Journalism, mis on kenasti jagatud kümneks osaks, mille alla koondatud sarnast temaatikat käsitlevad artiklid. 

Esimese pilguga tundus, et läbi juhuse on mul õnnestunud umbes viiendiku neist artiklitest juba varem lugeda ja vähemalt kümmekond neist on juba Vabalogis mainimist leidnud. Tegu on tõesti kaasahaarava ajakirjandusega, mis väärib lugemist vaatamata tõsiasjale, et enamus kirjutisi on pigem pikemad kui lühemad.

Iga üks peaks suutma nimekirjast leida vähemalt ühe artikli, mis talle huvi pakub ja kindlasti ka teistele soovitamist väärib. 


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga