VABALOG

Parajast pausist ja väikesest tõrkest

Arvutiekraan ei suuda pakkuda konkurentsi harukordselt ilusatele suveilmadele, millest tulenevalt on ka postitusi viimase kuu jooksul tavalisest oluliselt vähemaks jäänud.

Kui otsustasin ikkagi midagi uut lugejatele pakkuda, siis jäi pilk enne pidama WordPressi viimasel uuendusel, mis sai kenasti automaatse uuenduse kaudu sisse lükatud. Kahjuks ei pidanud ma vajalikuks ennast kurssi viia WordPress 3.2 nõudmistega serverile, mille tulemusena õnnestus kogu blogi paariks päevaks tuksi keerata.

Õnneks oli veebimajutus.ee tehniline tugi igati abivalmis ja kannatlik ning mõningase abiga vennalt (aitäh!) õnnestus Vabalog taas ellu äratada ja seda minimaalsete kadudega. Loodetavasti jäid tõrked enamusel lugejatest märkamatuks ning kedagi ei häiri ka väikesed kosmeetilised muudatused.


Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga