VABALOG

Parim lause prokssõduri kohta, mida täna lugesin…

Kaalukaim argument pronkssõduri teisaldamise poolt on minu arvates aga just see, et kui pronkssõdur praegu paigale jätta, siis võib Eesti valitsus kaotada nii rahvusvahelise kui ka kodumaise tõsiseltvõetavuse.

Andres Laiapea Infopartisanis. Ja tõsi ta on. Nüüd juba enam kui aasta eestlasi meedias kummitanud monument on pälvinud piisavalt palju tähelepanu, et selle lihtsalt sinna jätmine – kogu teemale käega löömine – näeks eriti selgrootu ja lömitav välja.


Categorised as: Määratlemata


2 kommentaari

  1. Jaan Saar ütleb:

    Tõsi ta on, et hetkel on raske taganeda sellest teisaldamisest. Mida rutem see ära teha, seda rutem see teema ehk maha jahtub. Ma ainult loodan, et need vaenu-õhutavad äärmuslased, kes loosungite ja muu jamaga kogu selle supi keema panid, ei hakka nüüd uut objekti otsima…

  2. paul ütleb:

    Parem õudne lõpp, kui lõputu õudus!

    Ega see jama enne ei lõpe, kui pronksmeest minema ei viida! Kõik ähvardused ongi ju sellele suunatud, et seda jama pikendada! Kui ära viiakse, siis varsti ka unustatakse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga