VABALOG

Huvitavaid täheldusi – CD toorikud

Eelmisel nädala ostsin poest paki CD  toorikuid, 50 tükki pakis. Tõenäoliselt on need viimased CD toorikud, mis vabatahtlikult soetatud. Lihtsalt ei ole enam nendega midagi teha. Välised kettad ja mälupulgad on mugavamad ja kiiremad samas kui valik on laiem ning mitmekesisem.

Võib-olla oleks pidanud isegi väiksema pakiga piirduma, sest praegu tundub 50 tükki ikkagi mõttetult suur kogus, mida jagub aastateks. Tundub, et CD toorikud on vaikselt, kuid kindlalt muutumas nishikaubaks ja DVD’sid ootab ees suht sarnane saatus.


Categorised as: ...


2 kommentaari

  1. offf ütleb:

    Noh… kusagile peaks oma kraami ju arhiveerima. Ei m2lupulk ega v2line ketas pole arhiivmeedia. Muide, minu andmeturbe 6llej6ud lausus kunagi kuldsed s6nad: “Praegune digifotop6lvkond kaotab aegade jooksul kogu oma talletatud mineviku”

  2. Kris Haamer ütleb:

    Ma arvasin, et see oli juba aastate eest nii 🙂 Aga tõsiselt – kõik mis on piisavalt väike et mugavalt online liigutada on minu jaoks juba ’in the cloud’. Ülejäänud on suurel välisel kettal, mida saab automaatselt backupida. Ainuke asi mis piirab mind kõike uploadimast on bandwidth – mõtlemise koht ISPdele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga