VABALOG

Videosid – õllereklaamidest, lahkamiste, intervjuude ja ettekanneteni

See, et kirjutamisesse väike paus tekkis, ei tähenda veel seda, et millestki kirjutada pole. On ikka, kuid see kõik võtab aega, mida sageli pole võimalik piisavates kogustes leida. Viidata on õnneks lihtsam ja üle pika aja viitaks mõnedele liikuvatele piltidele.

  • USA’s on Dos Equis nimelisele õllele tehtud kentsakalt lõbusaid reklaame, mis on enda lähenemisega võitnud hulgaliselt poolehoidjaid ja vaikselt isegi popkultuuri imbuma hakanud. Slate’is ilmus mõni aeg tagasi artikkel The Most Interesting Man in the World, kust võib leida hulgaliselt viiteid ka reklaamiklippidele YouTube’is.
  • Alati intellektuaalselt huvitav Robin Hanson pidas natuke rohkem kui aasta tagasi loengu teemal Catastrophe, Social Collapse and Human Extinction. Poole tunnine videoettekanne pandi veebi üles mõned kuud tagasi. Kui arvad, et teema võiks huvi pakkuda, siis tõenäoliselt väärib ettekanne vaatamist juba ainuüksi lähenemise ja loogika tõttu, mida Robin enda ettekandes kasutab.
  • Kui mõjuvat vähem kui nelja minutilist lühifilmi on võimalik teha minimaalse eelarvega? Tänu io9’le sattusin sellise vaimusünnitise nagu Manifest Destiny otsa, mille koos väikese kommentaariga võib leida postitusest The Creepiest Surgery Scene In The World. Minimalistlik, kuid mõjuv.

Categorised as: ...


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga