VABALOG

Pikem intervjuu Steve Jobs-iga

D8: All Things Digital raames andis Steve Jobs ligi 90 minutilise intervjuu Walt Mossbergile ja Kara Swisherile, kus ära ei põlatud ühtegi teemat, mis seotud Apple’iga. Kogu intervjuu on muljetavaldav juba ainuüksi Steve Jobsi selguse, siiruse ja kirglikkuse tõttu, mis kumab välja pea iga kord kui ta peatub Apple’i klientidele või ettevõtte põhiväärtustel. Ma pole viimasel ajal sattunud vaatama ühtegi intervjuud, mis mulle sama palju oleks meeldinud ning ma olen neid vaadanud/kuulanud kümneid ja kümneid. Soovitan.


Categorised as: ...


2 kommentaari

  1. Jaan ütleb:

    Soovitan soojalt minagi seda vaadata. Apple’i algusaastatel panid firma töötajad oma bossile hüüdnimeks Reality Distortion Field… ja seda ta tõesti on. Väga karismaatiline tüüp.

  2. PaulV ütleb:

    Suured tänud blogimise eest! Hästi kulutatud 95 minutit (aga ma teadsin seda juba ette).

    Ma arvan, et see Distortion Field tuleneb sellest, et ta on suure veenmisjõuga visionäär, kes saab asjadele pihta (gets things right). Võib-olla mitte kogu aeg aga küllalt tihti. Ning tal on väga kõrged kvaliteedinõuded. Umbes sama kõrged kui tavatarbijal. No bullshit, oma kindel arvamus, ei valeta (aga ei räägi ka kõike, ning ta ei peagi!).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga