VABALOG

Hõljuv vesi ja kilekotiskulptuur koos vaadetega Maale (video)

Mulle meeldib tähelepanu pälvivaid kuupäevi võtta kui veel ühte ringi ümber Päikese ehk järjekordse 942 miljoni kilomeetrise ringi täitumist. Palju õnne meile kõigile. Sellega seoses neli väikest klippi, millest kaks on lihtsalt huvitavad kuid kaks heidavad natuke teise nurga alt pilgu meie sinisele planeedile. Kohtumiseni juba järgmisel ringil.

1.

water

Mõni kord võib millegi nii lihtsa kui veejoa ja valgusega teha hämmastavaid asju. Klipist selgub, kuidas veetilgad saavad hõljuda nagu ka see, mis seda illusiooni võimaldab. 

2.

kuu

 

NASA sond Deep Impact filmis 30 miljoni miili kauguselt Maad ja seda, kuidas Kuu meie koduplaneedi ümber tiirleb. Harukordne vaade iga-õhtusele nähtusele.

3.

joshua

 

Joshua Allen Harris’i kunst on üks veidralt lahedaimaid, mille otsa olen sattunud. Mees teeb prügikottidest erinevaid olendeid, mis jätab ühest otsast lahti ja kinnitab metrootunnelite venitlatsiooniavade kohale. Kui rong alt läbi sõidab ja õhku üles surub ärkavad ka olendid ellu.

4.

moon

 

Jaapanlased on Kuud uurima saatnud oma satelliidi, mis vaikselt kaardistab meie lähimat naabrit, kuid ühtlasi on salvestanud enda HD kaameratega ka mitmeid maatõuse ja -loojanguid.


Categorised as: ...


One Comment

  1. Paul ütleb:

    Minule isiklikult meeldis kõige rohkem see prügikotikunstniku video ja idee -nii lihtsate vahenditega teha midagi huvitavat!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga